28 augustus 2016

september 2005

Ik bedacht mij laatst dat het wel heel erg is dat ik Justin zijn "eerste jaarboek" nog steeds niet af heb gemaakt. En hij is inmiddels al bijna 11!
Mijn streven is dan ook om de komende tijd voornamelijk foto's uit 2005 te gaan scrappen en op deze manier weer een project af te maken.
Vandaag ben ik aan de slag gegaan met de eerste layout van september. De eerste jaren heb ik van Justin een minidagboekje bij gehouden en dat ben ik per maand in zijn album aan het verwerken.
Voor deze layout heb ik gebruik gemaakt van de Bundle of joy en de 365 days collecties van Kaiser Craft.
Voor de linker pagina heb ik de tekst in een tabel in word getypt. De vakjes in de tabel heb ik even groot gemaakt als de voorgedrukte vakjes op het scrapvel. Nadat alles klaar was heb ik het eerst op een wit vel geprint, kijken af alles past. De tabel een beetje opgeschoven en zo door gegaan tot het precies op de juiste plek af gedrukt gaat worden.  Dit heeft mij 6x klad printen gekost, maar gelukkig ging het nu op het originele papier in een keer goed.
De titel september heb ik met de Cricut uitgesneden en de dagenstickers had ik nog liggen. De baby onderaan de pagina is uit een designvel geknipt.
Op de rechter pagina heb ik van hetzelfde achtergrondvel gebruik gemaakt, maar over de tabel heb ik nu een ander designvel geplakt. De ooievaar, de voetjes en de vlaggetjes komen uit een bijpassend stickervel.


1 opmerking:

  1. Wat gaat de tijd toch snel inderdaad. Mooi hoe je je dagboekje zo op een pagina heb gekregen!
    Je inspireert me eigenlijk wel om dit ook op te pakken....of zal ik nu toch eerst maar de vakantiefoto's van Zweden gaan doen ;-) kan ik jou inspirireren ;-)

    BeantwoordenVerwijderen