17 juni 2024

Sweet summer treats

Deze lay-out lag al een hele poos onafgemaakt in de kast. Het idee hiervoor ben ik ooit tegen gekomen op internet, maar de juiste file kon ik toen nergens vinden. Uiteindelijk heb ik wel iets vergelijkbaars gevonden, maar de lijntjes van deze file zijn zo smal, dat het een rotklus was om de gekleurde papiertjes er netjes achter te krijgen. Nu toch de zin gevonden om het project af te maken...





16 juni 2024

Uitzicht van de dag

Soms is het gewoon leuk om een van je eigen lay-outs te liften Dat heb ik in dit geval dan ook gedaan. Ik heb zelfs hetzelfde papier gebruikt....




 

10 juni 2024

Splish Splash

Terwijl het buiten staat te regenen ben ik aan de slag gegaan met de "Splish Splash" file van Paige Evans. Hiermee de zon een beetje in huis gehaald. 

De gebruikte materialen komen uit verschillende, oude, zomercollecties van Simple Stories. 



 

Caches

Voor deze lay-out ben ik heerlijk aan het scrapliften geweest met een voorbeeld dat ik op Pinterest tegen ben gekomen. De materialen zijn allemaal oude scrapvellen, stickers en andere embellishments van verschillende merken. 



03 juni 2024

Sunkissed

Alweer zo'n leuke (maandelijkse) schets op de facebookpagina van "Creating with sketches". Ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan. Qua materialen is het een leuke combinatie geworden van papier uit een hele oude "Little yellow bicycle" collectie en nieuwe rub-ons en embellishments uit een nieuwe 49 and Market collectie. 



https://www.facebook.com/groups/creatingwithsketches



01 juni 2024

May 2006

Ook de dagboekpagina voor mei 2006 heb ik gemaakt, dus ik ben weer op schema.