23 april 2017

Love Live

My Creative Sketches; April Sketch!
Voor deze layout heb ik gebruik gemaakt van de Pink Paislee / Paige Evans papier collectie en die cuts. De chipboardfiguren komen uit de American Crafts "Dear Lizzy" collectie. Al deze materialen zijn afkomstig uit de  April Main kit van My Creative Scrapbook, ook de gebruikte stempelset komt uit deze kit.
Voor de achtergrond heb ik een wit vel cardstock genomen, deze heb ik met een waterpenceel en roze en gele aquarell potloden bespat. De buitenrand heb ik met zwarte inkt bewerkt en iets van de rand af heb ik een zwart lijntje getekend.
De randen van alle papiervlakjes, de die cuts en de foto's zijn met zwarte inkt afgewerkt.
De titel bestaat uit 2 grote chipboard woorden, Love en Live. Het woord Beautiful heb ik gestempeld, de stempel is afkomstig van de Heidi Swapp set (313779). Het woordje "this" heb ik met letterstickertjes gemaakt, deze komen uit mijn eigen voorraadje.
Op de tag heb ik mijn tekst geprint, bovenaan is een lintje geniet. Ditzelfde lint komt onderaan de layout weer terug. Ook zit hier een bijpassend roze lintje.
Als laatste heb ik nog wat die cut en chipboard hartjes toegevoegd.

 

3 opmerkingen:

  1. Wat een geweldige layout heb je gemaakt en ook nog met een MCS kit! Wat mooi dat je de die-cuts & foto's met een beetje zwart hebt afgewerkt en wat een mooie foto's trouwens! Bedankt dat je hebt meegedaan aan de My Creative Sketches sketch challenge!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beautiful page! Thank you for playing along with My Creative Sketches:)

    BeantwoordenVerwijderen