30 mei 2021

June

Voor de juni file heb ik gebruik gemaakt van wat restjes van een hele oude BoBunny collectie. Lekker kleurig, bij vrolijke speeltuinfoto's. 
Voor de rechter pagina heb ik een schets van Stetch n scrap gebruikt, hiermee kan ik meedoen aan een challenge. 



sketchnscrap.blogspot.com

24 mei 2021

Zonsondergang

Als achtste en voorlopig laatste dubbele lay-out met de Color study collectie van Vicky Boutin een snelle en eenvoudige lay-out. 



Summer memories

Dit is alweer de 7e lay-out die ik heb gemaakt met de Color Study collectie van Vicki Boutin. Hoog tijd dus om eens wat kleine restjes te gaan verwerken, dit heb ik gedaan door er allemaal rondjes van te ponsen en deze als rand te gebruiken. 




23 mei 2021

Hungry birds

Voor deze zesde dubbele lay-out met de "Color Study" collectie van Vicki Boutin heb ik voor de linkerpagina weer een voorbeeld van Pinterest gelift. Het colorblock op de recher pagina heeft een uitklap waardoor hier heel veel foto's op verwerkt kunnen worden. 





 

19 mei 2021

Do all the fun things

De linker pagina van deze 5e dubbele lay-out met de Color Study collectie van Vicki Boutin, is ook weer voor het grootste deel na gemaakt van een voorbeeld van Pinterest. Op de witte achtergrond heb ik wat inkt gespetterd, een aantal randen van het designpapier zijn geraspt, daarbij de slordig getekende lijnen maken het geheel met al die vrolijke kleuren toch een beetje stoer. Op de rechter pagina heb ik voor een colorblock gekozen waarop ik behalve foto's ook behoorlijk wat restjes papier en embellishments heb verwerkt. 



 

17 mei 2021

Simple pleasures

De vierde lay-out met de Color Study collectie van Vicki Boutin. Hoewel de felle kleuren uit deze collectie normaal gesproken niet mijn eerste keuze zijn bij het scrappen, moet ik toegeven dat ik toch wel erg blij word van deze papierlijn. Er passen zoveel verschillende soorten foto's bij! Voor deze dubbele lay-out heb ik 2 voorbeelden van enkele pagina's van Pinterest als uitgangspunt genomen, maar de uitwerking is totaal anders geworden. 




16 mei 2021

Yes you can!

Voor de 3e lay-out met de "Color Study" collectie van Vicki Boutin heb ik 2 sketch challenges voor elkele lay-outs naast elkaar gebruikt. Voor de linker pagina de schets van Sketch n Scrap en voor de rechter pagina de schets van Sketches in Thyme. 


sketchnscrap.blogspot.com


http://sketchesinthyme.blogspot.com/2021/05/maven-angelas-take-on-sketch-468.hml


14 mei 2021

Just be happy

Voor de 2e lay-out met de "Color Study" collectie van Vicki Boutin leek het mij wel weer eens leuk om iets met mixed media te doen. Lekker nog meer kleuren toevoegen aan de kleurrijke papieren. Omdat dit erg uit mijn comfortzone is, heb ik hiervoor een lay-out van Pinterest als voorbeeld gebruikt. Op de pagina ernaast weer eens een lay-outmal gebruikt, dat was ook alweer een poosje geleden, dat ik daarmee heb gewerkt. 





 

12 mei 2021

Today was beautiful

De nieuwe collectie waarmee ik ben gestart is wel weer een uitdaging, wat een kleurexplosie! Van de Color Study collectie van Vicky Boutin heb ik het papierblok, de die-cuts, letterstickers, puffy stickers en bloemen tot mijn beschikking, omdat dit best veel is allemaal wil ik hier dan ook minimaal 7 lay-outs mee gaan maken. 
Voor de linkerkant van deze lay-out heb ik een voorbeeld wat ik op Pinterest heb gevonden gelift, maar dan ook echt gelift. Alleen de titel en embellishments zijn anders..... Het voorbeeld was gewoon te leuk om niet na te maken, sorry!




10 mei 2021

Enjoy the journey

Dit is de vijfde en voorlopig laatste lay-out die ik met de "Safe travels" collectie van Simple Stories heb gemaakt. Zo zijn er op de afgelopen 5 lay-outs weer heel van vakantie/reisfoto's verwerkt. 



09 mei 2021

Let's roam around

Voor deze vierde lay-out met de "Safe travels" collectie van Simple Stories heb de Jumpstart sketch van The Scraproom als uitgangspunt genomen. Een pagina met maar 1 foto, maar wel met heel veel materialen. Rondom heb ik een rand gemaakt met behulp van een sjabloon en een fineliner. 


https://www.facebook.com/media/set?set=oa.943708379718371&type=3



Medinet Habu Tempel

Voor de derde lay-out met de "safe travels" collectie van Simple Stories heb ik een schets voor een dubbele lay-out als uitgangspunt genomen. Ook hierop kunnen weer lekker veel foto's verwerkt worden. 


 

08 mei 2021

Schatzbergbahn

Ik heb altijd (veel te) veel foto's van verschillende gebeurtenissen, vooral van vakanties. Daarom wil ik eigenlijk altijd zo veel mogelijk foto's op een lay-out verwerken, anders worden mijn albums veel te dik en worden het er veel te veel. Zo heb ik ook nu weer geprobeerd om een leuke lay-out te maken, waarop er genoeg ruimte is voor het leuke papier en embellishments van de "Safe travels" collectie van Simple Stories, maar waarop ook veel foto's passen. 



  

04 mei 2021

Brantome

Ik ben weer begonnen met een nieuwe collectie, dit keer de "Safe Travels" van Simple Stories. En wat is deze collectie mooi!!! Toen ik het bestelde was ik een beetje bang dat er erg veel roze in zou zitten, veel mensen vinden dat geweldig, maar dat is niet zo mijn ding, maar dat blijkt dus heel erg mee te vallen, het zijn allemaal hele mooie keuren. Ik heb behalve het papierpakket met het bijbehorende stickervel, ook de foamstickers en de die-cuts tot mijn beschikking. Het wordt dus geen enkel probleem om hier 5 lay-outs mee te gaan maken. 

Voor deze eerste lay-out heb ik voor de linker pagina de May challenge van Scrap our stash gebruikt. Een scraplift, daar houd ik wel van.                                              http://scrapourstash.blogspot.com/2021/05/may-2021-remix-challenge.html.







02 mei 2021

Bright happy days

Alweer een nieuwe maand, dus tijd voor de mei file. Dit keer heb ik naast het cardstock restjes van de "Let's wander" collectie van Vicki Boutin gebruikt. Daaraan heb ik die-cuts toegevoegd van een oude Pink Fresh collectie.

Voor de rechter pagina heb ik de mei schets van Sketch'n scrap gebruikt, leuk om weer eens aan een challenge mee te doen. 



sketchnscrap.blogspot.com





 

01 mei 2021

Groep 8 aan de macht

Met de laatste resten papier van de "School life" collectie van Simple Stories heb ik nog een 5e dubbele lay-out kunnen maken. Omdat ikhiervoor de laatste klassenfoto van de basisschool heb gebruikt, vond ik het wel leuk om de pasfoto's van de 7 voorgaande basisschool jaren ook op de lay-out te verwerken. 

Na het maken van deze lay-out heb ik nog heel veel stickers over en wat kleine stukjes papier. Dit is altijd wel weer een keertje leuk te combineren met papier uit een andere collectie van hetzelfde merk, dan passen de kleuren meestal perfect bij elkaar. Maar dat is voor later een keer, nu is het tijd om te starten met een volgende collectie.